Home | Single Music Music Video Album | Persian Rap | News | Forums

اخبار

آدرس جدید و بدون محدودیت سایت سانگ بی سانگ

sOngBsOng20.cOm

بازگشت ماهان بهرام خان در ۰۱:۱۱ دقیقه

سانگ بی سانگی ها در فیس بوک

- بلآخره رگ خواب محسن یگانه پیدا شد (کاور + دمو)

- مجید یحیایی از بازی زمونه می گوید

- مسابقه طراحی لــــوگــــو برای سایت

- ورژن اصلی آلبوم تو راست میگی با صدای علی اصحابی منتشر شد

Ali AsHabi

- گفتگو اختصاصی با فرزاد فرزین به بهانه اول شدنش در نظرسنجی قبلی سایت

Farzad Farzin

- سومین آلبوم مجاز محسن چاوشی "من خود آن سیزده" نام دارد

M Chavoshi

- مهره نام پر مهره ترین آلبوم امسال

H Soodmand

- آلبوم جدید احسان حق شناس همراه با یک سورپرایز

Ehsan HS

- مخاطبان داخلی " کودتای براندازی موسیقی پاپ " را خنثی خواهند کرد

- آلبوم آخدا با صدای حامی منتشر شد (کاور + دمو)

Hami

- اعلام نتایج نظرسنجی قبلی سایت و توضیح در مورد نظرسنجی جدید (فرزاد فرزین اول شد!)

Nazarsanji

- سهیل جامی : عشق هم خط قرمز دارد !

Soheil Jami

- ساسی مانکن نه دستگیر شده ، نه مرده و نه جایی کنسرت گذاشته

Sasy Mankan

- آلبوم جدید مسعود سعیدی در آستانه مجوز

Masoud Saeedi

(برای خواندن اخبار جدید روی عکس های بالا کلیک کنید)

<< آرشیو اخبار... >>

پیامهای کوتاه

فقط کاربران عضو میتوانند پیام بفرستند خواهشمندیم وارد شوید یا عضو شوید.

sOng | Portal: انجمنهای گفتگو

sOng | Forum :: مشاهده موضوع - آلبوم جدید بهنام صفوی کاملآ غیر مجاز است !
 پرسشهای متداولپرسشهای متداول   جستجوجستجو   گروههای کاربرانگروههای کاربران  مدیران سایتمدیران سایت   مشخصات فردیمشخصات فردی   پیامهای خصوصیپیامهای خصوصی   درجاتدرجات   ورودورود 

آلبوم جدید بهنام صفوی کاملآ غیر مجاز است !
رفتن به صفحه قبلی  1, 2, 3

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version    فهرست sOng | Forum اخبار
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
09183183044
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

عضو شده در: 26 مهر 1388

پست تاریخ: جمعه 6 آذر 1388 - 01:15    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

حال کردم Exclamation Khandeye Boland
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر [وضعيت كاربر:آفلاین]
09183183044
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

عضو شده در: 26 مهر 1388

پست تاریخ: جمعه 6 آذر 1388 - 01:18    عنوان: icon_great  پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

روشن شدیم باز به دسته شما. Cheshmak Zadan
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر [وضعيت كاربر:آفلاین]
toofansiyah
کاربر ارشد
کاربر ارشد

عضو شده در: 7 آبان 1388

پست تاریخ: دوشنبه 16 آذر 1388 - 01:13    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

toofan siyah dar rah ast :twisted: :twisted:
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی [وضعيت كاربر:آفلاین]
toofansiyah
کاربر ارشد
کاربر ارشد

پست تاریخ: دوشنبه 16 آذر 1388 - 02:31    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

تاریخ: دوشنبه 16 آذر 1388 - 02:56 عنوان:

--------------------------------------------------------------------------------

تاریخ: دوشنبه 2 آذر 1388 - 14:14 عنوان: پرچم پیروزی در دستان فرزان و اشکا

--------------------------------------------------------------------------------

شمارش معکوس برای ورود فرزان و اشکان ، ۹ روز دیگر

فرزان و اشکان نام هایی که امروز در تمامی سایت های معتبر اینترنتی دیده می شود . این دو نفر کی هستند ؟ آیا تا حالا فکر کرده اید که چرا موسیقی ایران رو به نزول است . بگذارید از اینجا بگویم ، وقتی که بنیامین بهادری بعد از ۳ سال سکوت انتظار هواداران خود را براوارده نکرد و همچنین آلبوم "ساعت ۹" نتوانست نظر مخاطبین را به خود جلب کند و از سوی دیگر آلبوم "کمای ۲" با کوله باری از انتقادات مواجه شد ، به چه سوال و به چه جوابی می رسیم ؟ موسیقی رو به سقوط است آن هم از نوع پاپ آن . امروزه سودای آهنگ "سیاه پوشیدی واسه چی" که تعلق به آلبوم "Silent" با صدای فرزان و اشکان دارد ، از هر سویی بدون آنکه وارد بازار شده باشد و به گوش کسی رسیده باشد مورد باد انتقاد قرار گرفته است که این شعر بر علیه رضا صادقی است و جالب تر از آنکه خود رضا صادقی بعد از آلبوم "واسیا دنیا" رو به سبک رپ و سبک بلوز و سبک های عجیب و غریب آورده است که همه ما آنها را شنیده ایم ، متوجه می شویم که آلبوم "Silent" باید آلبوم بسیار قویی باشد . برای این صحبتم دلیل هم دارم ، از اونجا که اسطوره کشی به دست خود اسطوره ها به صورت یک مد فشن و یک مد روز تبدیل شده است و برخی از اسطوره ها با خواندن آهنگ هایی که برای خوانندگان نوپایه می باشد که آهنگ ها تعلق به آنها دارد ، در آلبوم های خود استفاده می کنند که صلاح نمی دانم نام آنها رو ببرم ، نتیجه میگیریم که فرزان و اشکان همانند شادمهر عقیلی که در سال ۷۶ مورد حمله از طرف خواننده های وقت قرار گرفته بود ، امروزه از طرف چند سودجو مورد حمله قرار گرفته اند . من خودم وقتی که آهنگ آرش یوسفیان به نام "یه دوستی ساده" را شنیدم و متوجه شدم که این آهنگ را فرزان و اشکان تنظیم کرده اند و با توجه به ناسزا هایی که در جوابیه متن های قبلی به سمت و سوی این دو برادر که گفته بودند این دو کلیپ ساز هم هستند ، مصاحبه کوچکی را با آرش یوسفیان انجام دادم که آنرا به سمع و نظر شما می رسانم :

خلاصه شده متن مصاحبه آرش یوسفیان : « فرزان و اشکان از تنظیم کنندگان و کلیپ سازان مستعد ایران هستند و من خودم این دو برادر را سال هاست میشناسم و می دانم که هیچ کس تا امروز به اندازه این دو برادر ریاضت موسیقی را نکشیده اند و خود بنده (آرش یوسفیان) از زمانی که با این دو برادر کار موسیقی را انجام می دهم به موفقیت هایی رسیده ام که قابل ملاحظه است . باید به تمام دوستان و عزیزانم بگویم آلبوم "Silent" ، آلبومیست که تاریخ موسیقی ایران را ورق می زند . این نظر را به کسی تحمیل نمی کنم و نظر شخصی بنده است و آقای صادقی و فرزان و اشکان نباید وارد این دسیسه ها شوند . »

من از همین جا به شما این را اعلام می کنم که از فرزان و اشکان حمایت کنید ، از رضا صادقی حمایت کنید ، از تمامی خواننده های خوب کشورمان حمایت کنید ، اما آنها را مورد باد انتقاد های بی مورد قرار ندهید . به نظر من دلیلی نداشت آقای صادقی در یکی از مجله های موسیقی از موج مشکی تشکر کند که شاید تمام آتیش ها از زیر سره همین گوله آب بر آمده است . سیاه پوشیدی واسه چی برای تو ، برای من و برای ماست . فرزان و اشکان دسیسه ای برای نابود کردن خط و مشی موسیقی است که رشد نا سالم داشته است . حالا سیاه پوشیدید واسه چی ؟

نویسنده : پیام صادقی

man az ehsan va payam babat in matlab tashakore vizhe daram
بازگشت به بالای صفحه
toofansiyah
کاربر ارشد
کاربر ارشد

پست تاریخ: دوشنبه 16 آذر 1388 - 02:43    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

طوفان سیاه در راه است . فرزان و اشکان ، دهم آبان

در زمانه ای که هیچ کس به معنای واقعی به موسیقی احترام نمی گذارد و از هر سو با کمک گرفتن از قوه تخیل خود در مورد موسیقی نظر می دهد باور نکردنیست که دو جوان تازه وارد در موسیقی پاپ ما (البته از نظر عوام) تمامی تهاجم ها و تهمت های ناروا از سوی یک عده سودجو به سمت و سوی خودشان را نادیده گرفته و با چشم بصیرت به موضوع نگاه می کنند و ناباورانه شاهد رشد صمیمیت و دوستی در بین اهالی موسیقی از نوع فرزان و اشکانی هستیم . صبا کمالی و احمد شوکتی ادب نظریه های خود را دادند و راست و دروغ مطالبشان بر کسی پوشیده نیست اما با تمام خبر هایی که در همین سایت و سایت های دیگر در مورد هجوم فرزان و اشکان به رضا صادقی نوشته شده بود و تمامی مردم به این باور رسیده بودند که این دو نفر انسان های خبیث و سودجویی هستند . به صورت اتفاقی و تصادفی متوجه این مطلب شدیم که فرزان و اشکان بدون اطلاع از خبر های پخش شده در سایت ها ، در سایت خود مطالبی را درج کرده بودند که وقتی آنها را خواندیم ، شرمنده صداقتشان شدیم . متن درج شده در سایت شخصی فرزان و اشکان به این گونه است :

با سلام . به امید خدا و یاری او توانستیم آلبومی را به نام بی صدا بعد از سال ها سکوت به بازار موسیقی عرضه کنیم . امیدواریم که تمامی هموطنان ما چه در ایران چه در خارج از کشور در سلامت کامل بتوانند این آلبوم را به گوش خود نوازش دهند و در سلامت کامل به آرزوی خود در زندگی برسند . این جانب حقیران (فرزان و اشکان) کوچکتر از آن هستیم که در باور عمومی خود را جا کنیم و در گذشته هر آنچه که داشتیم در آینده دیگران سوق دهیم . امیدواریم از شر پلیدی ها همیشه رها باشید ، چون پلیدی ها از سیاهی می آید و سیاهی دوری از خداست .

جالب اینجاست هر چه که می خواستند همه گفتند : سیاه پوشیدی واسه چی ، رها شو از بند سیاه ، آهنگی بر علیه رضا صادقی ، کلاه برداران بزرگ موسیقی ایران ، فرزان و اشکان رضا صادقی را دیس کردند یا اینکه رضا صادقی سفید پوش شد و فرزان و اشکان سیاه پوشیدی را خواندند . به نظر شما ما به کجا می رویم ؟ آیا با این حرف ها ، علتی برای جمع کردن موسیقی پاپ در ایران نخواهیم شد ؟ آیا این درست است ما گروهکی بسازیم و نام او را موج مشکی بگذاریم و هرچه می خواهیم بگوییم ؟ آیا غنچه را در هنگام شکفتن سوزاندن هورا دارد ؟ تاسف از خودم که این مطلب را می نوسیم . تنها نکته ای که در سایت فرزان و اشکان آماده بود و برای من جالب بود ، این بود که این دو برادر (فرزان و اشکان) چهارده سال هست که در موسیقی تلاش می کنند اما به هیچ عنوان به کسی توهین نکردند و جالب تر آنکه این دو از همه خواننده های ماهواره ای نزدیکتر به ماهواره بودند اما به هیچ عنوان در ماهواره نه کلیپی دادند و نه هیچ ، در حالی که رضا صادقی برای مطرح کردن خود در زمینه چهره رو به شبکه های درجه ۱ و درجه ۲ روی آورده بود . آلبوم این دو برادر (فرزان و اشکان) به تاریخ دهم آبان ۸۸ نسبت به خبر درج شده در سایت فرزان و اشکان به بازار خواهد آمد و تنها نکته ای که در هیچ کدام از سایت ها در موردش نوشته نشده بود ، این بود که فرزان و اشکان در آلبوم بی صدا ، ۵۴ تراک ساخته بودند ولی ۸ تراک آنرا به بازار دادند . من خودم از اینجا اعلام می کنم از بیست و دوم آبان ماه به یاران و حامیان موسیقی ایران در سایت طوفان سیاه بپیوندید تا از موسیقی این دو برادر و کسانی که بر علیه پلیدی ها می خوانند بتوانیم دفاع کنیم . حالا به نظر چرا شما این شعر را خواندند : سیاه پوشیدی واسه چی ، رها شو از بند سیاه ؟ آنها با خواندن این شعر چه می خواستند بگویند ؟ یا چه خواهند گفت ؟ به نظر شما آیا آنها با رضا صادقی کاری داشتند ؟ یا شاید خود رضا صادقی این جنجال را راه انداخته بود و یا یک عده سودجو ؟

نویسنده : داریوش مهرورز

این مطلب آخرین بار توسط Ehsan در جمعه 8 آبان 1388 - 08:56 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.tamam in matale toote baray farzano ashkan bood ke shekas khorde albomhay setareha 1ki bad az digari roo be shekaste Sheytan Sheytan
بازگشت به بالای صفحه
toofansiyah
کاربر ارشد
کاربر ارشد

پست تاریخ: دوشنبه 16 آذر 1388 - 02:53    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

تاریخ: پنج‌شنبه 16 مهر 1388 - 00:05 عنوان: فرزان و اشکان دیگه کیین ؟ مشکی همټ/span>

از وقتی که رضا صادقی به عنوان سیاه پوش وارد موسیقی ایران شد ، خیلی ها سعی کردن او را انگولک کنند و هوادارنش را آزار دهند . به همین خاطر وقتی شنیدیم دو برادر آهنگی به نام "سیاه پوشیدی واسه چی" را خواندن ، تصور کردیم که باز هم یک شوخی غیر حرفه ای دیگر با سلطان مشکی پوش ایران انجام شده است . اما وقتی آهنگ را شنیدیم متوجه شدیم این بار قضیه فرق می کند . سیاه پوشیدی واسه چی یک آهنگ عجیب و غریب است که محتوی بالایی دارد و اگر ۱۰۰ بار هم آنرا گوش بدهید بالاخره نمی فهمید فرزان و اشکان در این آهنگ به رضا صادقی طعنه زدند یا خیر و اگر طعنه زدند اندازه این طعنه چه قدر بوده . من خودم در نهایت گرچه هنوز کاملا مطمئن نیستم ولی تصور می کنم فرزان و اشکان در این قطعه کار خودشان را انجام دادند و اصلا با رضا صادقی کاری نداشتند . دلیل هم برای حرفم دارم . فرزان و اشکان خوانده اند : «سیاه پوشیدی واسه چی ؟» و این در حالی است که رضا صادقی همواره عنوان کرده که به رنگ مشکی علاقه دارد و توضیح داده مشکی با سیاه ارتباطی ندارد . فرزان و اشکان اگر می خواستند رضا صادقی را انگولک کنند ، می خواندن : «مشکی پوشیدی واسه چی ؟» . اما دوستان می گویند این آهنگ حاصل غرضورزی فرزان و اشکان است ، چون در باور عموم مردم مشکی با سیاه فرقی ندارد و فقط طعنه زدند . خلاصه ما هر چی می گردیم فرزان و اشکان را پیدا کنیم و در مورد آلبوم Silent از آنها سوال بپرسیم به هیچ نتیجه ای نمی رسیم . اگر شما آنها را دیدید ما را هم خبر کنید . به نظر شما چرا آنها این بیت را خواندند ؟

سیاه پوشیدی واسه چی ؟ رها شو از بند سیاه هر کی میگه دروغ میگه...

نویسنده : صبا کمالی

این مطلب آخرین بار توسط Ehsan در پنج‌شنبه 16 مهر 1388 - 17:36 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است
in matlab hamera gomrah karde bood ke shayad baray poshtibani az farzano ashkan neveshte shode vali ba oomadan albom baziya maloom shod az koja ab mikhore roosiyahi vase .... moond :twisted:
بازگشت به بالای صفحه
toofansiyah
کاربر ارشد
کاربر ارشد

پست تاریخ: دوشنبه 16 آذر 1388 - 03:02    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

chera setareha baray bala bordan khodeshoon az rooy digaran rad mishan . heyf az farzan va ashkan . zendebad song portal va ehsan aziz Idea Idea Idea Idea Idea
بازگشت به بالای صفحه
toofansiyah
کاربر ارشد
کاربر ارشد

پست تاریخ: دوشنبه 16 آذر 1388 - 03:16    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

bacheha bayad az pop defa kare ba in taklhribha music be naboodi keshide mish farzano ashkan hanooz nayamade be hame fahmandan ke eftekhar dar naboodi nist che basa ke da sazandegis agar in 2 nafar ra beshenasid ba var kobni ba man ham aghide mishi cher har kasi har joori ke mikhad da mored in donafar har mizane chera khanandeha in do nafaro takhriob mikonan man be shma migam in 2nafar sar beziran va roo nejabat harfi nemizanam vagar na tabir in harfhai ke dar in 4 mah ajkhir hol;o hosh farzano ashkan cchar khide mitavanest javab mohkami dashte bashad sayt song portal va ehsan aziz khob midanan ke farzano ashkan be hich onvan dar mored kasi nakhandan va che basa ba mafhoom tarin albom salo biroon khahan dad hala har kasi delash mikhahad dar mored in 2 ojoobe music bad benevisad in 2nafar farzano ashkan tariklho varagh mizanan bavar konid Sheytan
بازگشت به بالای صفحه
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version    فهرست sOng | Forum اخبار تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
رفتن به صفحه قبلی  1, 2, 3
صفحه 3 از 3

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید